ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: «Τη διαφορά κάνει η ποιότητα στο ρόστερ, δώσαμε πολλές μάχες»

Ο Λούκας Σάσα διένυσε πολλά χιλιόμετρα στο σημερινό ματς και μιλώντας στη Nova στάθηκε στην ποιότητα του Άρη.

Αρχικά είπε: “Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, στο οποίο ξέραμε ότι πρέπει να παλέψουμε. Έτρεξα και έδωσα τις μάχες μου. Για τον χαρακτηρισμό του MVP, είναι ευγενικό, αλλά αξίζει σε όλη την ομάδα”.

Για το ξεκίνημά του στη σεζόν: “Ήθελα να μιλήσω για αυτό… Είχα κάποιους μικροτραυματισμούς που με πήγαν πίσω. Δεν μπορούσα να προπονηθώ όπως ήθελα. Έτσι έχασα τη θέση μου στην ενδεκάδα. Αυτό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιδιά, που είναι ποιοτικά, περίμενα την ευκαιρία μου. Την πήρα και την εκμεταλλεύτηκα. Ελπίζω να συνεχίσω σαν τον Λούκας της περσινής σεζόν”.

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Άρης το ματς: “Το κλειδί ήταν να προηγηθούμε, διότι ξέραμε ότι αν μέναμε πίσω στο σκορ θα ήταν δύσκολο. Πήραμε το προβάδισμα. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να δώσουμε πολλές μάχες. Το κάναμε και κερδίσαμε”.

Για τα κλειδιά της φετινής πορείας:” Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ποιότητα στο ρόστερ, όπως και ανταγωνισμός. Κάποιες φορές έρχονται παίκτες από τον πάγκο και είναι καλύτεροι. Αυτό μας βοηθάει και δημιουργεί ανταγωνισμό στις προπονήσεις. Σημασία έχει ότι η σεζόν πάει καλά και μακάρι να συνεχίσει έτσι”.

Για τη σημασία της 2ης θέσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα: “Σίγουρα βοηθάει. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό αλλά αντιδράσαμε. Αυτές οι καταστάσεις, μας δίνουν αυτοπεποίθηση”.

Για το κατά πόσο περίμενε την μετέπειτα πορεία του Άρη μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη: “Προσωπικά το περίμενα. Ηξερα ότι έχουμε καλή ομάδα. Βέβαια στο ξεκίνημα είναι πάντα δύσκολο. Είχαμε πολλούς νέους παίκτες, ενώ είχαμε και μία κακή βραδιά στην Ευρώπη. Η πορεία και τα αποτελέσματα, μας έδωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

To Top