ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: “Oταν μιλάμε για τον Άρη, στόχος είναι πάντα η νίκη”

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για τον αυριανό αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, αλλά και την συνέχεια, ενόψει Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Τι χαρακτήρα έχει το παιχνίδι του Σαββάτου (20/6) με την ΑΕΚ, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων;

«Όταν μιλάμε για τον Άρη, στόχος είναι πάντα η νίκη! Δεν αλλάζει αυτό σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι του Σαββάτου. Βεβαίως, όλοι γνωρίζουμε ότι ο επόμενος σημαντικός στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη, όμως, και το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό. Θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη ρεβάνς της Τετάρτης. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Θέλουμε να τη νικήσουμε το Σάββατο, ώστε να είμαστε όσο καλύτερα έτοιμοι μπορούμε την ερχόμενη Τετάρτη».

Όποιος νικήσει το Σάββατο, παίρνει το πάνω χέρι για τη ρεβάνς του Κυπέλλου;

«Φυσικά! Είναι καλή για την αυτοπεποίθηση η νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Βέβαια, κάθε νικηφόρο παιχνίδι στην Αθήνα για την ομάδα μου βοηθάει να ανέβει η αυτοπεποίθησή της, οπότε το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Ακόμη κι αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα για εμάς, πάντως, πιστεύω ότι στη φάση που είμαστε δεν θα μας επηρεάσει στη ρεβάνς της Τετάρτης. Έχουμε στόχο να προκριθούμε στον τελικό και είμαστε προσηλωμένοι σε αυτόν. Όπως και να έχει, στο παιχνίδι του Σαββάτου πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, με στόχο τη νίκη».

Πιστεύεις ότι οι δύο ομάδες θα κρύψουν κάποια στοιχεία το Σάββατο εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη;

«Δεν το πιστεύω! Είναι το τέταρτο παιχνίδι με την ΑΕΚ αυτή τη σεζόν, που σημαίνει ότι δεν έχουν κάτι οι δύο ομάδες να κρύψουν. Εντάξει, η ομάδα μου θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες εκπλήξεις στον αντίπαλο, παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό, όμως, δεν μπορεί να γίνουν μεγάλες αλλαγές. Τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου, όσο και σε αυτό της ερχόμενης Τετάρτης θα γίνουν μεγάλες μάχες. Είναι παιχνίδια, στα οποία η καρδιά θα κάνει τη διαφορά! Ποιος από τους δύο αντιπάλους τα θέλει περισσότερο…»

Ρυθμό βρήκε η ομάδα; Διότι, μετά την καραντίνα, το ζητούμενο για όλες τις ομάδες ήταν να βρούνε αγωνιστικό ρυθμό…

«Έτσι είναι! Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να πιάσουμε τον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Δεν είμαστε, όμως, στο 100% ακόμη. Γι’ αυτό το παιχνίδι του Σαββάτου είναι καλό για εμάς, για να μας βοηθήσει να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στο μέγιστο καλό ρυθμό εν όψει της ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη. Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη, ακόμη και κάθε προπόνηση βοηθάει».

To Top