Σέζνι: “Με κριτικάρουν; Τους αγνοώ και συνεχίζω”

Ο Βόιτσεχ Σέζνι ερωτηθείς για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στην ισοπαλία της Γιουβέντους με την Ουντινέζε εξήγησε πως δεν δίνει βαρύτητα, αλλά αντίθετα προτιμά να τα αγνοεί και να προχωράει παρά κάτω.

Να κλείνει τα αυτιά του στις αρνητικές κριτικές που δέχεται επιλέγει ο Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος σχολιάστηκε έντονα μετά την ισοπαλία της Γιουβέντους κόντρα στην Ουντινέζε (2-2).

Στο πρόσωπο του Πολωνού τερματοφύλακα οι “μπιανκονέρι” βρήκαν τον διάδοχο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος επέστρεψε στην Πάρμα το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο κάποια λάθη στο παιχνίδι με την Ουντινέζε τον έβαλαν στο στόχατρο των φίλων της Γηραιάς Κυρίας.

Ο Σέζνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Πολωνίας με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Παγκόσμιο Κυπέλλου και αναφέρθηκε στα σχόλια που λαμβάνει. Ο 31χρονος ξεκαθάρισε πως επιλέγει τα αγνοεί τις κριτικές, είτε καλές είτε κακές και να συνεχίζει.

“Ένα από τα δυνατά μου σημεία είναι ότι πάντα μπορούσα να αγνοήσω αυτό που λένε οι άνθρωποι για την απόδοσή μου, δεν σκέφτομαι θετικές ή αρνητικές κριτικές. Τις περισσότερες φορές τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά μεγεθύνονται και η πραγματικότητα είναι κάπου ενδιάμεσα.

Για μένα το σημαντικό είναι να κοιτάζω πάντα μπροστά και να επικεντρώνομαι στους επόμενους αγώνες, χωρίς να επηρεάζομαι από σχόλια που έρχονται από έξω”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πολωνός διεθνής,

To Top