Σέλτικ: Μπλόκο στη συμφωνία της με τον Ποστέκογλου

Η προσπάθεια της διοίκησης της Σέλτικ να βρει προπονητή δέχτηκε νέο “χτύπημα”, με τη συμφωνία της με τον Άγγελο Ποστέκογλου να οδεύει ξαφνικά προς ναυάγιο σύμφωνα με ρεπορτάζ των “Times”.

Με τον άλλοτε τεχνικό της Μπόρνμουθ δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή παρά το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν καιρό, ωστόσο όλα έδειχναν στο φινάλε της περασμένης εβδομάδας πως η Σέλτικ βρήκε τον εκλεκτό της.

Ο λόγος για τον Άγγελο Ποστέκογλου, με τους κέλτες να δίνουν τα χέρια με τον ελληνικής καταγωγής προπονητή και να έχουν μπροστά τους μόνο ένα εμπόδιο: να έρθουν σε συμφωνία με την ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος για να σπάσουν το συμβόλαιό του έναν χρόνο νωρίτερα.

Το άσχημο πάντως για την ομάδα της Γλασκώβης είναι πως προέκυψε άλλο πρόβλημα που δεν έχει να κάνει με άρνηση της ιαπωνικής ομάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των “Times”, το πρόβλημα με τον άλλοτε τεχνικό της εθνικής Αυστραλίας (την οδήγησε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014) έχει να κάνει με το ότι δεν διαθέτει τα απαραίτητα ποδοσφαιρικά δικαιολογητικά για να εργαστεί στην Σκωτία.

Το δίπλωμα της UEFA βάζει “STOP” στη συμφωνία

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 55χρονος δεν έχει τα διπλώματα UEFA που υποχρεούται να έχει ένας προπονητής για να εργαστεί σε μία ευρωπαϊκή ομάδα κορυφαίας κατηγορίας. Για την ακρίβεια πρέπει να έχει δίπλωμα “Α” και “Β” για να εργαστεί σε κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα ή τουλάχιστον να έχει αρχίσει μαθήματα για να πάρει δίπλωμα UEFA Pro, κάτι που δεν διαθέτει ο Ποστέκογλου.

“Αντιλαμβάνομαι πως έγινε θόρυβος για το μέλλον αλλά έχω σταματήσει να το σκέφτομαι εδώ και καιρό. Τις τελευταίες ημέρες έχω επικεντρωθεί στο να διασφαλίσω ότι θα τα πηγαίνει καλά η Γιοκοχάμα Μαρίνος”, δήλωσε την Κυριακή ο Ποστέκογλου, που φαίνεται -αν δεν αλλάξει κάτι- πως δεν θα μετακομίσει στην Σκωτία παρά το έντονο πρέσινγκ που του άσκησε η Σέλτικ.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα απώλεσε φέτος τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας μετά από 9 σερί κατακτήσεις ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει μείνει χωρίς πρώτο προπονητή, με τον Νιλ Λένον να αποχωρεί από το “Πάρκχεντ” και τον Τζον Κένεντι να ασκεί έκτοτε χρέη υπηρεσιακού.

To Top