ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρβοι για Γέφτοβιτς: “Η μεταγραφή του στον Άρη γίνεται όλο και πιο σίγουρη…” (photo)

Δημοσίευμα από την Σερβία φέρνει τον Μίλαν Γέφτοβιτς, όλο και πιο κοντά στον Άρη, καθώς αναφέρει πως η πιο σοβαρή πρόταση ήταν των “κιτρινόμαυρων”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Κάθε μέρα η περίπτωση του Γέφτοβιτς, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Η μεταγραφή του στον Άρη γίνεται όλο και πιο σίγουρη και μένει να βρεθεί μόνο η τελική φόρμουλα για να γίνει αυτό.

Ο Άρης έκανε μία πρόταση στον μάνατζέρ του, Ιβάν Ντούτιτς, για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Άρης ζήτησε από τον Ερυθρό Αστέρα να καλύψει ένα μέρος από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, του οποίου οι ετήσιες απολαβές είναι κοντά στις 300.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και ορισμένες δηλώσεις του Ιβάν Ντούτιτς στην Ελλάδα, όμως το πλέον σημαντικό, είναι πως έχει “κλειδώσει” το κρίσιμο ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα.

Εκεί όπου ο εκπρόσωπος του παίκτη θα μιλήσει με την διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για να παρθεί η οριστική απόφαση. Άλλωστε, μέχρι τότε θα έχει αποφασίσει και ο προπονητής της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αν τον υπολογίζει για φέτος ή όχι…

 

To Top