Σέρβος ποδοσφαιριστής καταγγέλλει ότι ο Ράφα Ναδάλ μπήκε παράνομα στην Αυστραλία

Για παράνομη είσοδο του Ράφα Ναδάλ στην Αυστραλία κάνει λόγο ο Μίλος Νίνκοβιτς, ένας 37χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής της Σίδνεϊ.

Την ώρα που μετράμε αντίστροφα για την δίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς και για την απόφαση σχετικά με την παραμονή ή με την απέλασή του από την Αυστραλία, Σέρβος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Σίδνεϊ υποστηρίζει ότι ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Ράφα Ναδάλ, μπήκε παράνομα στην χώρα πριν από μερικές ημέρες! Και κάπως έτσι, η υπόθεση παίρνει ακόμη πιο άγρια μορφή καθώς ο Ισπανός τενίστας είχε μιλήσει εναντίον του Νόλε σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

“Ουδείς ασχολήθηκε με αυτό, όμως θυμάμαι ότι ο Ναδάλ ανακοίνωσε πως νόσησε από κορονοϊό στις 20 Δεκεμβρίου. Και μπήκε στην Αυστραλία στις 30 ή στις 31 Δεκεμβρίου! Δεν είχαν περάσει δύο εβδομάδες και για να μπεις στην Αυστραλία, πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την νόσησή σου, είτε είσαι Αυστραλός, είτε είσαι ξένος. Ουδείς έχει γράψει κάτι γι’ αυτό, κανείς δεν ρωτάει τι συνέβη. Πως έγινε κάτι τέτοιο; Και όμως, όλο αυτό δείχνει ότι ήξεραν από νωρίς τι ήθελαν να κάνουν και γιατί το έκαναν με τον Νόβακ” δήλωσε ο 37χρονος ποδοσφαιριστής Μίλος Νίνκοβιτς στην kurir.rs.

To Top