Σέρρες: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του Δημοτικού γηπέδου

 

Νέα δεδομένα που αφορούν την επαναλειτουργία του Δημοτικού γηπέδου Σερρών προκύπτουν από τα στοιχεία που παρατίθενται στη μελέτη στατικής επάρκειας και στην εκτίμηση σε σχέση με το υλικό κατασκευής του τοίχου αντιστήριξης της επίχωσης της ανατολικής κερκίδας.

Σε αυτά τα δεδομένα μπορεί να στηριχτεί η δημοτική αρχή για να φιλοξενηθούν στην ανατολική κερκίδα τουλάχιστον ένας ορισμένος αριθμός ατόμων (δημοσιογράφοι, VAR κ.α) και να διεξαχθεί το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ (την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αλλά μόνο με τα δύο πέταλα ανοιχτά για τον κόσμο.

Παράλληλα θα γίνουν επεμβάσεις όπως η αφαίρεση του στεγάστρου κι άλλες εργασίες.

Τα νέα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει ενόχληση στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός αφού για την απόφαση ακαταλληλότητας του γηπέδου και το κλείσιμο του προηγήθηκε η έγκριση της ανωτέρω μελέτης από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και την υπηρεσία δόμησης του Δήμου κι έτσι ο αγώνας με τον Άρη πραγματοποιήθηκε στην έδρα των «κίτρινων». Η ενόχληση αυτή φάνηκε από την αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Τάσου Καζία, ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον πολιτικό μηχανικό και φίλο της ομάδας Ζώη Κυπαρίσση, σε πρωινή σύσκεψη στο γραφείου του Δημάρχου Σερρών. Κατά την αποχώρηση του ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είχε δηλώσει: «Έγινε μια σύσκεψη. Από ότι αντιλαμβάνομαι αναμένουμε σειρά συσκέψεων. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τα οποία θα δούμε τις επόμενες μέρες. Προβλήματα διαδικαστικά που έχουν γίνει από λάθη από πολλές πλευρές και θα τα δείτε τις επόμενες μέρες. Είναι πλέον θέμα ερμηνειών των μελετών. Θα τα δούμε τις επόμενες μέρες».

To Top