Σήκωσε το Σούπερ Καπ Ρωσίας η ΤΣΣΚΑ λυγίζοντας την Κράσνονταρ του Ίβιτς

Σε ένα ματς που κρίθηκε στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας λύγισε την Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς (6-5 πέναλτι) και σήκωσε το Σούπερ Καπ Ρωσίας.

Πήρε… σούπερ κούπα η ΤΣΣΚΑ! Η ομάδα από τη Μόσχα λύγισε στα πέναλτι την Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς, σηκώνονται το τρόπαιο. Με το ματς να έχει λήξει στο 90λεπτο με το σκορ στο 1-1 και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε στη ρώσικη ρουλέτα με 6-5.
Στα του ματς, το πρώτο μέρος ήταν φουλ ισορροπημένο και με ελάχιστες ευκαιρίες. Ωστόσο, η ΤΣΣΚΑ με πέναλτι του Τσάλοφ στο 32ο λεπτό πήρε προβάδισμα και το διατήρησε ως το φινάλε του 45λεπτου. Η Κράσνονταρ μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο Κόρντομπα από ασίστ του Ραμίρες ισοφάρισε στο 50ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους στη συνέχεια αλλά το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

Ο τελικός του Σούπερ Καπ Ρωσίας οδηγήθηκε στα πέναλτι αφού δεν υπήρχε παράταση. Ο Μόιζες έχασε πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στην Κράσνονταρ να σηκώσει την κούπα αλλά άστοχος ήταν και ο Μπατσιέζα, με τον Ολούσεγκουν να… μιμείται τον συμπαίκτη του και εν τέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επικρατεί 6-5 στα πέναλτι.
Με τους πρωτευουσιάνους να σηκώνουν το 8ο Σούπερ Καπ της ιστορίας τους, έχοντας τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

To Top