ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σήμερα είμαστε όλοι Άρης”! Πενθεί συγκλονισμένη η Ελλάδα! Η εικόνα του “θεού πολέμου” με τα δάκρυα που “γκρέμισε” το διαδίκτυο (photo)

Πενθεί όλη η συγκλονισμένη Ελλάδα! Η εικόνα του “θεού πολέμου” με τα δάκρυα “γκρέμισε” το διαδίκτυο! Η δολοφονία του Άλκη, από τους αδίστακτους φονιάδες ράγισε καρδιές, έξυσε ευαίσθητες χορδές, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, αλλά και συμπαράστασης από όλους!

Όσοι νιώθουν ακόμη άνθρωποι δεν μπόρεσαν να μην λυγίσουν από την ωμή δολοφονία. Από το αίμα που είναι ακόμη νωπό, έξω από το σπίτι του ανυποψίαστου Άλκη.

Μηνύματα παντού και από παντού. Όλη η Ελλάδα σήμερα στάθηκε στο πλευρό της χαροκαμένης οικογένειας. “Ενιωσε” τον πόνο, “έκλαψε” μαζί της. Ανατρίχιασε, λυπήθηκε, αλλά και οργίστηκε για τον κύκλο του αίματος.

Το διαδίκτυο “γκρεμίστηκε” από τα σχόλια, με το μήνυμα της φωτογραφίας να σπάει κόκκαλα. Ο “θεός του πολέμου” με δάκρυα στα μάτια και το σχόλιο: “ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΗΣ, Αντίο Άλκη”. Ακόμη κι αυτοί που δεν ήταν υποστηρικτές του Άρη, υιοθέτησαν το μήνυμα αυτό. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν;

To Top