ΑΠΟΨΕΙΣ

Σήμερα είναι 15 Σεπτεμβρίου, όχι 15 Ιουλίου…

Δύο βδομάδες απέμειναν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στον Άρη ακόμα το… συζητούν για παίκτες, για επιλογές, για το ρόστερ λες και είναι αρχές Ιουλίου. Φυσικά και δεν είναι δικαιολογία η προσπάθεια για την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η προετοιμασία του Άρη κυλά σε εντελώς μη κανονικούς ρυθμούς. Επί της ουσίας δεν πρόκειται για προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας στην Α1, πρόκειται για προπονήσεις που έχουν ξεκινήσει κάποιοι παίκτες, περιμένοντας κάποιους άλλους, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα γίνουν σύνολο.

Ο Άρης έπαιξε το πρώτο φιλικό του παιχνίδι στις 14 Σεπτεμβρίου, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο τζάμπολ με έξι επαγγελματίες παίκτες (Μποχωρίδης, Φλιώνης, Σλαφτσάκης, Μιλόσεβιτς, Τάλτον, Μόρις) και τρεις παίκτες που μέχρι και πριν δύο μήνες ήταν στο εφηβικό (Βλάσιος, Σιδηροηλίας, Νετζήπογλου).

Αυτοί οι εννέα αθλητές θα παίξουν σήμερα ξανά, σε λιγότερο από 24 ώρες, με κίνδυνο να “καούν”, ενώ ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για το αγωνιστικό και ποιοι παίκτες θα έρθουν για να κλείσει το ρόστερ.

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά πλέον τον Δημήτρη Γουλιέλμο. Πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις για το ρόστερ, να έρθουν οι παίκτες που πρέπει να έρθουν και να προπονηθεί αυτή η ομάδα για 10-12 μέρες σε νορμάλ συνθήκες.

Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θα είναι κρίμα να χάσει την ευκαιρία που της δίνει το ευνοϊκό πρόγραμμα.

Η προσπάθεια άρσης του απαγορευτικού δεν αφορά την διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ. Είναι δύο διαφορετικές ιστορίες. Ο Άρης – ως διοίκηση – εδώ και περισσότερο από ένα μήνα έχει αποφασίσει να φτιάξει ομάδα δίχως ban, άρα οι επιλογές ήταν ανοικτές – έστω κι αν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης – για να αποκτηθούν παίκτες.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είναι 15 Σεπτεμβρίου σήμερα και να μην έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Κανένας. Πρέπει άμεσα, σήμερα, να κλείσουν όλες οι υποθέσεις και να έρθουν οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη για προπόνηση.

To Top