Σε αναμονή της απόφασης για το γήπεδο, 200 εισιτήρια στον Άρη αν διεξαχθεί στον Ακροπόταμο

Στη σημερινή πρωινή σύσκεψη με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής θα αποφασισθεί το κατά πόσο μπορεί η αναμέτρηση του Άρη με τον Άρη Ακροποτάμου να διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας του Ακροποτάμου, μετά την αρχική αρνητική απάντηση του Δήμου Καβάλας για την παραχώρηση του “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο πρόεδρος του Ακροποτάμου, Χρήστος Παρασκευάς και η Αστυνομική διεύθυνση της περιοχής κατέθεσαν αίτημα στον Δήμο Καβάλας για παραχώρηση του γηπέδου με γνώμονα την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Όπως τόνισε και χθες ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ, Στέλιος Κατρακυλάκης, η επανασπορά που έχει γίνει στον χλοοτάπητα του γηπέδου καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή παιχνιδιού για δεύτερη σερί μέρα , καθώς την Κυριακή υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της Καβάλας.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα γήπεδα της Χρυσούπολης και της Ελευθερούπολης που εξ΄ αρχής ορίστηκαν ως εναλλακτικές επιλογές.

Αν δοθεί τελικά το “πράσινο φως” από την αστυνομία για τις ανάγκες των φίλων του Άρη θα διατεθούν 200 εισιτήρια από τα συνολικά 700 που θα τεθούν στην κυκλοφορία και αντικατοπτρίζουν την χωρητικότητα του γηπέδου.

To Top