Σήμερα το ραντεβού Αρβανίτη – Τζεβελέκη με “φόντο” το άρθρο 99

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα πραγματοποιηθεί ραντεβού ανάμεσα στον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και τον πρώην πρόεδρο, Θανάση Τζεβελέκη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τους τρόπους εκείνους με τους οποίους η ομάδα θα μπορεί να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο χρόνο υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Ο Τζεβελέκης επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες για επαγγελματικές υποχρεώσεις και σήμερα θα έχει μια επαφή με τον πρόεδρο της ΚΑΕ για να συζητήσουν τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το άρθρο 99. Ουσιαστικά αυτό που θα ζητηθεί από τον Αρβανίτη προς τον Τζεβελέκη είναι οικονομική στήριξη, γιατί αυτό θέλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν στο σημερινό ραντεβού είναι παρών και ο Ντίμης Παπαϊωάννου εκπροσωπώντας την μεγαλομέτοχο εταιρεία ή αυτή η συνάντηση γίνει κάποια άλλη στιγμή μέσα στη βδομάδα, όμως όπως και να έχει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτείται η στήριξη και από τον Τζεβελέκη.

 

To Top