Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Δημήτρη Ασημάκη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Δημήτρη Ασημάκη που έχασε την ζωή του ξημερώματα της Κυριακής, όταν παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό… Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 10:45 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Την ίδια ώρα, διανομείς καλούν σε διαμαρτυρία, στον τόπο του δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του 47χρονος άνδρα, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου.

Επίσης, οι συνάδελφοί του διανομείς έκαναν το πρωί της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν για τον ίδιο λόγο μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 47χρονο διανομέα, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

To Top