ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίλβα: «Πάμε δυνατά για τρεις ακόμα βαθμούς στη Λαμία»

Με νίκη στη Λαμία θέλει να ξεκινήσει ο Άρης σήμερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέσα στο 2021, για να ξαναρχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το 2020, δηλαδή στο “διπλό” στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Αυτό δήλωσε και ο Σαντέ Σίλβα μιλώντας στην κάμερα της Nova…

Ερωτώμενος αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Άρη σχετικά με το τι επιθυμεί για το νέο έτος τόσο γενικότερα, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, απάντησε: “Επιθυμώ να έχουν υγεία όλοι! Και να πετύχουν ό,τι επιθυμούν! Όσο για μένα, έχω τους στόχους μου κι αυτούς θέλω να πετύχω. Δεν θέλω, όμως, να μιλήσω γι’ αυτούς. Είναι προσωπικές οι σκέψεις που κάνω. Αν τους πετύχω, θα σας το πω! Με τον Άρη θέλω να μπούμε με αξιώσεις στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο”.

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας, είπε ο Σίλβα: “Έχει καλή ομάδα η Λαμία. Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο. Δύσκολο, λοιπόν, είναι κι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αυτόν που είχαμε στο τέλος του 2020. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2021 όπως τελειώσαμε το 2020, δηλαδή με νίκη, μία ακόμη εκτός έδρας”.

Κι όσο για τη διακοπή που προηγήθηκε, αν βοήθησε ή αποσυντόνισε την ομάδα, εξήγησε: “Ήταν καλή για όλους μας, γιατί είχαμε χρόνο να δούμε τις οικογένειές μας και να ξεκουραστούμε. Όλοι γυρίσαμε χαρούμενοι και πάμε δυνατά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λαμία. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη”.

To Top