Σήμης Ηλιάδης: «Τι έγινε με την επιτροπή και τις παραιτήσεις»

Ο πρώην πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, τότε Λέσχης Φίλων Άρη, Σήμης Ηλιάδης μέσα από το διαδίκτυο τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με τα όσα έγιναν το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης και τα γεγονότα του φορέα.

Αναλυτικά:

«Για να τοποθετήσουμε τα σημερινά γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση…Δεν συμμετείχα στην επιτροπή που συστάθηκε για να ζητήσει τις παραιτήσεις του Δ.Σ. της Κ.Μ.ΑΡΗ. Στην επιτροπή συμμετείχαν οι κύριοι Σκόρδας, Ματθαίου, Α.Γρόλλιος, Γαβριηλίδης και Γεωργιάδης.

Πράγματι μπήκα και εγώ στα γραφεία γιατί η θέση μου ήταν ότι αυτήν την στιγμή οι παραιτήσεις τους θα καθυστερούσαν ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις και την γενική συνέλευση της Λέσχης. Νομίζω ότι η πρόταση-λύση που έδωσε ο κ. Γιαννόπουλος με την δέσμευση ότι θα παραιτηθούν κατά την έναρξη της Γ.Σ. μας έβγαλε όλους από το αδιέξοδο που δημιούργησε η “πίεση” του κόσμου και που βέβαια θα είχε αποφευχθεί εάν το Δ.Σ. είχε φροντίσει να τρέξει τις διαδικασίες, όπως όφειλε να είχε κάνει…
Τέλος καλό θα ήταν να είχαμε πλήρη απουσία ή αντίστοιχα παρουσία όλου του Δ.Σ. της κοινωνίας και βέβαια όταν αποφασίζεις να βγεις να αντιμετωπίσεις τους “επικριτές” σου, δεν ξανά-μπαίνεις μέσα, εξαγριώνοντας τους…».

To Top