ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίμονς, Φάτι, Γιαμάλ, Ντε Λα Φουέντε και άλλοι πολλοί πέρασαν από τα χέρια του Αλκάιντε

Μεταγραφή… επιπέδου στο προπονητικό τιμ του Άρη με τον Άλμπερτ Αλκάιντε να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να δείξει ποια ήταν ακριβώς η δουλειά του στην Μπαρτσελόνα και γιατί από τα χέρια του έχουν περάσει το μέλλον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Ισπανός τεχνικός κατά το πέρασμά του από τη «Μασία», συνεργάστηκε με παίκτες που έχουν τεράστια χρηματιστηριακή αξία και αποτελούν ήδη βασικούς παίκτες των ομάδων τους, όπως ο Τσάβι Σίμονς της Λειψίας και ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα. Ένας ακόμη παίκτης που πέρασε από τα χέρια του ήταν ο Λαμίν Γιαμάλ, που έγραψε ιστορία όντας ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα σε παιχνίδι πρωταθλήματος, πριν συμπληρώσει τα 16 του χρόνια.

Ενώ υπάρχει και ποδοσφαιριστής που προπόνηση ο Αλκάιντε και αγωνίστηκε στη Super League 1. Ο λόγος για τον Κονράντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022, έχοντας συνεργαστεί με το συνεργάτη του Απόστολου Τερζή στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, στην ηλικία των 15 ετών.

Ο Αμερικάνος εξτρέμ αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μαρσέιγ, με το πέρασμα του από τον Πειραιά να κρίνεται ανεπιτυχές, καθώς μέτρησε 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 151 συνολικά αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής, χωρίς να πετύχει γκολ ή ασίστ.

To Top