Σίμος: “Με αγωνιστικότητα και πίστη στις ικανότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Ο Γιώργος Σίμος δήλωσε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Πορτογαλία ότι η Εθνική Ελπίδων μπορεί να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι η δεύτερη θέση και η είσοδος στα μπαράζ, αν δείξει αγωνιστικότητα και πίστη στις ικανότητές της.

Η Εθνική Ελπίδων δίνει αύριο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Πορτογαλία, με στόχο τον τερματισμό στη δεύτερη θέση του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2023. Υπενθυμίζεται ότι ο βαθμός της ισοπαλίας είναι αρκετός για τη δεύτερη θέση.

Ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το κίνητρο των παικτών του είναι μεγάλο και ότι οι παίκτες του αν δείξουν αγωνιστικότητα και πίστη μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σίμος: “Ολοκληρώνουμε την προκριματική φάση απέναντι σε έναν αντίπαλο κορυφαίου επίπεδου, όπως είναι η Πορτογαλία στην έδρα της.

Το κίνητρο για να πετύχουμε τον στόχο μας, τη διατήρηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ, είναι μεγάλο και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτό. Με αγωνιστικότητα και πίστη στις ικανότητες μας μπορούμε τα να καταφέρουμε” δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων.

 

 

To Top