ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι-Η πρόκριση χάθηκε στο Βερολίνο”

Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε για τη χθεσινή επιβλητική εμφάνιση και νίκη του Άρη επί του Κόροιβου Aμαλιάδας στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Έχουμε φτάσει τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Στόχος μας είναι η τρίτη θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι με τον Κόροιβο που έχει έμπειρους παίκτες. Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο από την ήττα στον πρώτο γύρο. Δεν τους υποτιμήσαμε καθόλου. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Δεν ενδιαφέρει ποιος θα σκοράρει, ποιος θα παίξει παραπάνω χρόνο. Πάνω από όλα είναι το συμφέρον της ομάδας.

Χαρακτηρίζοντας με δυο κουβέντες τους ξένους της ομάδας: “Ο Γουάιτ σοβαρός, ο Γουότερς πιο Ευρωπαίος, ο Χάγκινς τρελός, ο Μακνίλ πολύ σοβαρός και μαχητής, ο Κοέν ήρεμη δύναμη, ο Τσούπκοβιτς τεράστια υπομονή. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας οι ξένοι.

Για την ευρωπαϊκή πορεία: “H πρόκριση χάθηκε στο Βερολίνο. Στη Λιθουανία μπορούσαμε να νικήσουμε χάσαμε στο τέλος. Μας αφήνει μια πικρία γιατί ήταν στο χέρι μας να συνεχίσουμε στους 16. Από δικά μας λάθη αποκλειστήκαμε, εμείς φταίξαμε”.

To Top