ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Δύο φορές τη γλιτώσαμε, σήμερα το πληρώσαμε”

Ο Βασίλης Σίμτσακ εστίασε όπως ήταν φυσικό στο άσχημο ξεκίνημα του Άρη και στο Νίμπουρκ και υπογράμμισε πως σήμερα οι κίτρινοι το πλήρωσαν, σε αντίθεση με τους αγώνες με τη Μπάνβιτ και τον Κόροιβο.

Ο έμπειρος σέντερ τόνισε αρχικά: “Είναι δύσκολη ήττα. Για τρίτο σερί παιχνίδι μπήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο με το μυαλό μας κάπου αλλού, έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Τις δύο πρώτες φορές ο Θεός μας το έδωσε, σήμερα δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολη ήττα, είναι έδρα που μπορούν να περάσουν Μπάνβιτ και Μονακό. Υπάρχει στενοχώρια και προβληματισμός. Είμαι και εγώ λίγο κάπως και πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε”.

Ρωτήθηκε για το αν έχουν μιλήσει μεταξύ τους οι παίκτες για το κακό ξεκίνημα των αγώνων και απάντησε: “Το βασικό είναι θέμα συγκέντρωσης στο αγωνιστικό πλάνο που βγάζουμε τις προηγούμενες μέρες. Δεν κάνουμε τίποτα από αυτά που έχουμε πει. Στην επίθεση δυσκολευόμαστε να βάλουμε εύκολα καλάθια, ενώ τρώμε εύκολα καλάθια. Μας παίρνει και η ψυχολογία από κάτω όταν κυνηγάς, κυνηγάς, κυνηγάς. Θα φας και ένα καλάθι, θα στενοχωρεθείς πάλι. Είναι μια διαδικασία επίπονη. Δύο φορές τη γλιτώσαμε, σήμερα το πληρώσαμε”.

Για την συνέχεια σχολίασε: “Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να βάλουμε μυαλό από όλα όσα έχουν γίνει στα τρία τελευταία ματς, γιατί αν μπούμε έτσι με τον Παναθηναϊκό, οι αντίπαλοι θα έχουν εύκολο βράδυ. Να μιλήσουμε, να βρούμε τι φταίει και να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια”.

To Top