ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Η ομάδα είναι άδεια…”

Οι παίκτες του Άρη άδειασαν. Μετά βίας δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν και αυτό θα κάνουν και το Σάββατο, όπως επεσήμανε ο Βασίλης Σίμτσακ.

Ο έμπειρος σέντερ του Άρη υπογράμμισε: “Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως αδειάσαμε… Και εγώ ένιωθα άδειος και οι συμπαίκτες μου… Χάσαμε και τον Κάμινγκς, χάσαμε τον προπονητή. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλη τη χρονιά. Η ομάδα είναι κάπως άδεια. Το παλέψαμε, το προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος χάσαμε…”.

Για την αντίδραση του Δημήτρη Πρίφτη με την οποία ήρθε και η αποβολή του σχολίασε: “Είναι πολλά μαζεμένα και κάποια πράγματα που είδε δεν του άρεσαν και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Επειδή τον ξέρω, το κάνει αυθόρμητα, μέσα από την ψυχή του. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα πουν μετά, τι αντιμετώπιση θα έχει από τους διαιτητές, τι θα γίνει του χρόνου. Το έκανε με την καρδιά του”.

Ρωτήθηκε αν αισθάνονται πιεσμένοι και απάντησε: “Δεν είμαστε πιεσμένοι, είμαστε άδειοι. Ερχόμαστε στο γήπεδο και κάνουμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να παίξουμε αυτούς τους αγώνες. Γίνεται μια τίμια, μεγάλη προσπάθεια από όλους, τους προπονητές, τους παίκτες και πιστεύω αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος σήμερα και μας χειροκρότησε”.

Για την διαιτησία είπε: “Δεν θέλω να σχολιάσω, δεν στέκομαι σε αυτό. Αν δεν κάναμε λάθη αφέλειας στο τέλος, ακόμα κι έτσι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε”.

Για το πώς θα μπορέσει ο Άρης να ανασυνταχθεί ενόψει του τρίτου μικρού τελικού σχολίασε: “Δεν ξέρω πώς… Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο… Θα κάνουμε προπόνηση, θα έχουμε μεγάλο ταξίδι. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουμε, έχουμε τραυματισμούς. Θα παλέψουμε κι ότι βγει”.

To Top