Σίμτσακ και Αμερικανός ψηλός στην… αναμονή λόγω Χαρίση

Δεν θα είναι έκπληξη αν καθυστερήσει η ανακοίνωση της συμφωνίας του Άρη με τον Βασίλη Σίμτσακ όπως και η εξεύρεση Αμερικανού σέντερ. Αυτό θα συμβεί όχι γιατί ακόμα δεν υπάρχει επισήμως άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, αλλά γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη η περίπτωση του Κώστα Χαρίση.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο 35χρονος σέντερ δεν βρίσκεται στο πλάνο του Δημήτρη Πρίφτη για την επόμενη χρονιά, γιατί ο Έλληνας τεχνικός θέλει πιο ευέλικτους παίκτες στη ρακέτα. Υπάρχει συμφωνία με τον Σίμτσακ, άλλωστε ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει δηλώσεις επιβεβαιώνοντας πως μένει απλά η ανακοίνωση. Ενδέχεται, όμως, να καθυστερήσει αυτή η ανακοίνωση, γιατί υπάρχει ανοικτό το θέμα Χαρίση.

Δεν είναι δυνατόν ο Άρης να έχει και τον Χαρίση και τον Σίμτσακ και Αμερικανό ψηλό. Από οικονομικής άποψης είναι ασύμφορο, από αγωνιστικής επίσης.

Επιπροσθέτως, το τεχνικό τιμ δεν έχει ασχοληθεί ενδελεχώς ακόμα με σέντερ γιατί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο. Αν ο Χαρίσης αποχωρήσει, άλλον τύπου παίκτη θα αποκτήσει ο Άρης, αν μείνει ο Χαρίσης διαφορετική επιλογή θα κάνει.

 

To Top