ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σίμτσακ και Χάγκινς εξήραν το κίνητρο και τα οφέλη από τη συμμετοχή στο Γιούροκαπ (videos)

Βασίλης Σίμτσακ και Τζαμέλ Χάγκινς δήλωσαν ξεκάθαρα χθες πως η συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και δη στο Γιούροκαπ αποτελεί κίνητο για όλους, υπογραμμίζοντας την σημασία της συμμετοχής και των οφέλων της.

Ο Σίμτσακ ρωτήθηκε τι σημαίνει για έναν Έλληνα παίκτη η συμμετοχή στο Γιούροκαπ και απάντησε πως “εννοείται ότι υπάρχει κίνητρο, γιατί έχεις κίνητρο και στην Ελλάδα έτσι. Αν παίζεις χωρίς σκοπό και το πρωτάθλημα είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν χωρίς σκοπό, χωρίς την Ευρώπη, τότε δεν έχει καμία σημασία. Έχουμε κίνητρο κι εμείς και η ομάδα, έχει κίνητρο κι ο κόσμος. Οι ξένοι παίκτες που έρχονται στην ομάδα έχουν κίνητρο (να παίξουν στο Γιούροκαπ), οπότε εννοείται ότι όσο πιο πολλές ομάδες από την Ελλάδα μπορούν, να παίζουν στην Ευρώπη. Είναι καλό για μας”.

Ο Χάγκινς ρωτήθηκε για το κίνητρο που έχει συμμετέχοντας στο Γιούροκαπ και απάντησε πως “σαφώς και το γεγονός ότι ο Άρης συμμετείχε φέτος στο Γιούροκαπ έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στην ομάδα. Είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, στην οποία η συμμετοχή και ενός παίκτη και μιας ομάδας τους κάνει καλύτερους. Υπάρχουν καλές ομάδες, με μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, αλλά δεν παίζει αυτό το μεγαλύτερο ρόλο, αλλά το ποια συνοχή έχεις σαν ομάδα, μπορεί να επηρεάσει την υπόθεση πρόκριση”.

To Top