Σίμτσακ: “Μεγάλωσα με τον Άρη, τιμή και δέος να βρίσκομαι εδώ”

Ο Βασίλης Σίμτσακ, ένα από τα νέα πρόσωπα της φετινής ομάδας , δήλωσε πως μεγάλωσε παρακολουθώντας τον Άρη και δεν έκρυψε πως αισθάνεται τιμή και δέος, πατώντας το παρκέ του “Nick Galis Hall”.

Ο 33χρονος σέντερ ξεκίνησε λέγοντας πως «είναι ένα ωραίο συναίσθημα να βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο και όχι για μια επίσκεψη σαν αντίπαλος. Μου φαίνονται όλα πολύ όμορφα. Οι άνθρωποι που με πλησίασαν το έκαναν με έναν πολύ ωραίο τρόπο και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα. Η πρώτη προπόνηση κύλησε καλά, περιμένουμε να έρθουν οι υπόλοιποι παίκτες και σιγά -σιγά θα δεθούμε σαν ομάδα».

Εξήγησε πως η παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έλευση του στην ομάδα. «Ήταν καταλυτικός ο ρόλος του γιατί έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν μαζί του. Ξέρω ότι είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, πολύ καλός προπονητής, σοβαρός στη δουλειά του και ξέρω τι θέλει και τι θα ζητήσει από μένα. Ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία. Από μένα θέλει να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα και να παίζω για την ομάδα και γι’  αυτόν Ό,τι χρειάζεται η ομάδα και θέλουν οι συμπαίκτες μου να το δίνω εγώ».

Σε ερώτηση πως αισθάνεται που φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα απάντησε: «Και εγώ μεγάλωσα με την μεγάλη ομάδα του Άρη. Είναι μεγάλη τιμή και δέος να βρίσκομαι εδώ. Έβλεπα το γήπεδο από την τηλεόραση και τώρα που το ζω από κοντά διαπιστώνω ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για μένα και νιώθω πολύ όμορφα».

To Top