Νίκου: “Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ”

Ο νέος Άρης που ξεκίνησε σήμερα να “χτίζεται” θα παίζει γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ, σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Πρίφτη, Θωμά Νίκου που θα έχει το γενικό πρόσταγμα στην προετοιμασία μέχρι την επιστροφή του προπονητή των κίτρινων από την Ισπανία.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του είπε: «Ο προπονητής μας λείπει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά είμαστε σε στενή επαφή μαζί του για το τι πρέπει να γίνει μέσα στο γήπεδο. Ακολουθούμε κατά γράμμα τις εντολές του και ευελπιστούμε με τις προσθήκες να είμαστε έτοιμοι κατά την επιστροφή του σύμφωνα με το σχέδιο και το πρόγραμμα που έχουμε κάνει σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας που θα πρέπει να έχει η ομάδα».

Για την ενίσχυση της ομάδας τόνισε πως «νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Αυτό που μένει είναι κάποιες σκέψεις για κάποιες συμπληρωματικές θέσεις. Δεν βιαζόμαστε όμως. Θα μελετήσουμε διεξοδικά το θέμα και θα αποφασίσουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου υπογράμμισε: «Σαν ομάδα όποια κι αν είναι η κλήρωση πρέπει να παίξεις, να εμφανιστείς όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και να κερδίσεις άσχετα με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Θα μετρήσουμε τον βαθμό ετοιμότητας και πιστεύω το αποτέλεσμα να είναι αυτό που πρέπει για εμάς».

Ερωτηθείς για το τι μπάσκετ θα παίξει ο Άρης τη νέα σεζόν υποστήριξε: «Στα χαρτιά και στο μυαλό μας έχουμε ένα ελκυστικό και γρήγορο μπάσκετ σε ότι αφορά την επίθεση με ένα πάσινγκ γκέιμ καθώς και στην άμυνα. Πιστεύω πως πρώτα εμείς, τα παιδιά δηλαδή αλλά και ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί. Να βγάλουμε αυτό που θα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις”.

To Top