Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη με το βλέμμα στη Μακάμπι

Η ομάδα του Άρη επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που δόθηκε στους παίκτες από τον Άλαν Πάρντιου.

Το μεγαλύτερο γκρουπ των παικτών ξεκουράστηκε χθες, ενώ για μια μικρή ομάδα ποδοσφαιριστών υπήρξε προπόνηση και σήμερα άπαντες επιστρέφουν και πάλι.

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να συνεχίσει τις προπονήσεις με το ίδιο μοτίβο, πραγματοποιώντας δοκιμές που έχει ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας, εστιάζοντας κυρίως στο τακτικό κομμάτι.

Ο Άγγλος τεχνικός… ψάχνεται τόσο με τα πρόσωπα, όσο και με τα συστήματα της ομάδας και μάλιστα είναι πιθανό κάποιες από αυτές τις δοκιμές να τις μεταφέρει και στο φιλικό με της Κυριακής (4/12), με την Μακάμπι Χάιφα ώστε να τα δει και στη πράξη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη χωρίς προβλήματα ενόψει Αστέρα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του, μετά το χθεσινό ρεπό. Σύμφωνα με το ενημερωτικό της ΠΑΕ, δεν προέκυψαν απρόοπτα προβλήματα.

Αναλυτικά:

“Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (11/09, 21:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αμυντική τακτική.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη

Μετά το χθεσινό ρεπό οι αθλητές του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Γιάννης Καστρίτης θα συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων που πλησιάζουν ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η αναζήτηση αθλητών για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Ισμαέλ Σανόγκο αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, ενώ αναζητείται και ο ξένος για την θέση “3”.

Τέλος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου με σκοπό την εισροή χρημάτων στα ταμεία της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη ενόψει της ΑΕΚ, ανεβάζει ρυθμούς ο Μάνος

Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει της ΑΕΚ για τον Άρη, ανεβάζει ρυθμούς ο Μάνος.

Πιο αναλυτικά, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (10/04, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδια τακτικής) με τον Δημήτρη Μάνο, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη, θεραπεία για τρεις παίκτες…

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, με τρεις παίκτες να ακολουθούν θεραπεία και τον Ιωάννου να είναι με την Εθνική Κύπρου.

Aναλυτικά:

Μετά το διήμερο ρεπό (Δευτέρα-Τρίτη) επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν απογευματινή και έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική με τον Εργκυς Κάτσε να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Κώστας Μήτρογλου, Κριστιάν Γκάνεα και Γιόχαν Μπεναλουάν συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας.

Στις προπονήσεις δεν συμμετέχει ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αύριο, Πέμπτη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

To Top