Διενέργειες για τον όμιλο του Άρη στη Γ΄ Εθνική

Ένα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την επικείμενη συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει να κάνει με τον καταρτισμό των ομίλων και συγκεκριμένα με τη μη τοποθέτησή του στον 1ο, που χαρακτηρίζεται ως όμιλος-“φωτιά”.

Οι “κίτρινοι” οφείλουν, βάσει γεωγραφικών κριτηρίων να τοποθετηθούν σε αυτόν, στον οποίο μετέχουν και οι ομάδες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όμως, υπάρχουν και σκέψεις για τον πιο βατό 2ο όμιλο.

Στον όμιλο αυτό μετέχουν ομάδες όπως ο Οικονόμος Τσαριτάνης, ο Βατανιακός, η Κοζάνη, η Καστοριά, ο Πυρσός Γρεβενών, τα Τρίκαλα, ο Θεσπρωτός, η ΑΕ Καραισκάκη, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο Δωτιέας Αγιάς, ο Ρήγας Φεραίος, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, η Αναγέννηση Άρτας, ο ΑΟ Φλαμουλίου, ο Πύρασος Ν. Αγχιάλου και η Θύελλα Φιλώτα.

Αυτό θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο για τον Άρη, ώστε με σχετική βεβαιότητα να επιτευχθεί η άμεση άνοδος της ομάδας, αλλά και για τις ιστορικές ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Καβάλα ή η Δόξα Δράμας που θα διεκδικήσουν την άνοδο από τον 1ο όμιλο.

Πηγή: www.thrakisports.gr

To Top