ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Τα βρήκαμε με Γουλιέλμο, είναι η μέρα με την νύχτα με τους προηγούμενους»

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη και νυν του Περιστερίου, Βασίλης Σίμτσακ, μίλησε με αφορμή την απόσυρση της αίτησης κατάπτωσης εγγυητικής σε βάρος της ΚΑΕ, ενώ αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την πρόθεση του να βρεθεί στην ομάδα βετεράνων του Άρη στο μέλλον ανέφερε:

Μόλις είδα τα παιδιά από τα οποία αποτελείται η ομάδα κατευθείαν μου μπήκε στο μυαλό ότι πλησιάζει και η δικιά μου ώρα, θα είμαι ένα ποιοτικό 5αρι, 40 χρονών ότι πρέπει.

Για τα επόμενα σχέδια του:

Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με το Περιστέρι, βέβαια είναι πολύ νωρίς, όλα αυτά δεν είναι σίγουρα, θα κάνουμε μια συζήτηση με το Περιστέρι αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο στον αθλητισμό.

Για το δικό του «ταμείο» της φετινής χρονιάς:

Δικαιώθηκα για την επιλογή μου να πάω στο Περιστέρι στην Α2, όλα πήγαν όπως πρέπει, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα σχετικά εύκολα, που αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος.

Για το μυστικό της επιτυχίας του Περιστερίου στην Α2:

Ήμασταν πολλά έμπειρα παιδιά με χρόνια εμπειρίας στην Α1, η χημεία μας φτιάχτηκε πάρα πολύ γρήγορα και πήγε μέχρι το τέλος πολύ καλά.

Τώρα πρέπει να γίνει μια κουβέντα με την ομάδα, να δούμε ποιος θα είναι προπονητής και από εκεί και πέρα βλέπουμε και κάνουμε.

Για το ότι απέσυρε την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής:

Όπως ξέρει όλος ο κόσμος με το που τελείωσε η περσινή χρονιά δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου, η προσφυγή ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για να εξασφαλίσω τα χρήματα, τώρα με την καινούργια διοίκηση επικοινώνησαν οι άνθρωποι και μαζί μου και με τον δικηγόρο μου και εφόσον υπάρχει μια επικοινωνία δεν υπήρχε λόγος να μην αποσύρω την προσφυγή.

Για το εάν είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Μίλησα με τον κ.Γουλιέλμο, έχουμε συνεννοηθεί, τα βρήκαμε, είναι όλα καλά, είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση.

Με την προηγούμενη κατάσταση δεν είχε επικοινωνήσει ένας άνθρωπος μαζί μου.

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να βγάλει την ομάδα από μια πολύ δύσκολη στιγμή και να ανέβει μια μεγάλη ανηφόρα, το σίγουρο είναι ότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια.

Για το πως νιώθει και αυτός όταν βλέπει τον Άρη σε μια τέτοια κατάσταση:

Σίγουρα με πιάνει η καρδιά μου, όμως με γέμιση με ικανοποίηση που έβλεπα ανθρώπους να παλεύουν καθημερινά για το καλό της ομάδος.

Για το εάν υπό άλλες συνθήκες

Όταν δεν είναι κανένας δίπλα σου εντός αγωνιστικού χώρου και δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον τα πράγματα είναι δύσκολα, για αυτό και βγάζω το καπέλο στα παιδιά που μείναν την φετινή χρονιά.

Από εκεί και πέρα σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, και με την προσπάθεια όλων και με πάρα πολύ υπομονή πιστεύω ότι ο Άρης θα βρει τον δρόμο του.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

Τον γνωρίζω από την Α.Ε.Κ. και τα Τρίκαλα, είναι ένας άνθρωπος «άρρωστος» με το μπάσκετ, ασχολείται όλη μέρα, έχει πάρα πολλές γνώσεις και θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος όλων για αυτήν την κατάσταση.

Θα…ξεζουμίσει όσους παίκτες θα πάρει και θα πάρει το 200% από όλους.

Για το εάν μιλάει με τον Δημήτρη Πρίφτη:

Υπάρχει μια επικοινωνία, έχει κρατήσει μόνο τις καλές στιγμές από τον Άρη και έχει να πει μόνο καλό πράγματα, και οι αρνητικές στιγμές είναι και αυτές μέσα στον αθλητισμό και έχουν την χάρη τους, το σύνολο είναι πάντως σίγουρα θετικό.

Για την Ούνιξ Καζάν που βρίσκεται στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της Ρωσίας:

Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί όποιος κερδίσει κατακτάει και μια θέση στην Ευρωλίγκα, ανυπομονώ να έρθει η άλλη Παρασκευή να το παρακολουθήσω, μακάρι πάντως η Unics να πάρει αυτήν την πρόκριση και να παίξει την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα

Για το εάν έχει επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες του που βρίσκονται ακόμη στον Άρη:

Έχω κρατήσει επικοινωνία, ειδικά με τον Σπύρο τον Μούρτο που θα κρατήσει για πάντα, υπάρχει η αγωνία, αλλά υπάρχει και πίστη, ξέρουν και βλέπουν ότι υπάρχον γύρω από την ομάδα άνθρωποι που την αγαπάνε και δεν θα την αφήσουν ποτέ.

Για τον Σπύρο Μούρτο:

Όποιος το γνωρίσει αυτό το παιδί μόνο καλά λόγια έχει να πει, είναι ένας άνθρωπος που ότι και να συμβαίνει βάζει το καλό των συμπαικτών του και της ομάδας πάνω από τον εαυτό του, κάνει πράγματα που δεν μαθαίνονται ποτέ και αγαπάει πραγματικά την ομάδα γιατί είναι από μικρός εκεί και θέλει μόνο το καλό της.

To Top