Σίμτσακ: “Τελείωσαν οι διακοπές, 100% συγκεντρωμένοι πλέον στα παιχνίδια”

Το δύσκολο κομμάτι αυτής της περιόδου είναι η συγκέντρωση των παικτών και η επιστροφή του… μυαλού τους στις υποχρεώσεις. Αυτό δεν έκαναν οι παίκτες του Άρη στο πρώτο ημίχρονο με την Καβάλα και αυτό ουσιαστικά δίνει αξία στην χρησιμότητα του φιλικού.

Ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε μετά τον αγώνα πως “ήταν το πρώτο φιλικό μετά από μια βδομάδα ξεκούρασης λόγω της διακοπής. Στην αρχή θα έλεγα ότι ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου, ειδικά στην άμυνα και στην επίθεση κάναμε πάρα πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Πιέσαμε αρκετά που είναι και το δυνατό μας σημείο και καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου”.

Ρωτήθηκε αν ήταν καλό που έγινε αυτό το φιλικό και η ομάδα έδειξε αυτή την εικόνα σήμερα ώστε να μπορέσει να βελτιωθεί ενόψει των επίσημων αγώνων και απάντησε: “Γι’ αυτό και το κάναμε στην αρχή της βδομάδας το φιλικό, για να δούμε που βρισκόμαστε μετά τη διακοπή, για να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε σε αυτά. Ξέρει ο προπονητής και έχουμε μέρες μπροστά μας για τα επίσημα παιχνίδια, ώστε να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Το δύσκολο δεν είναι σωματικά, το θέμα είναι στο μυαλό. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα στο μυαλό και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Τελείωσαν οι διακοπές. Για μας τους αθλητές δεν έχει διακοπές, είναι 4-5 μέρες και τέλος. Από εδώ και πέρα ξεκινούν οι υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια”.

To Top