Σίμτσακ: “Το μυστικό της νίκης στην Πάτρα και η ανάγκη να είμαστε… προσγειωμένοι”

Ο Βασίλης Σίμτσακ περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση το Σάββατο στην Πάτρα για την ομάδα. Ο έμπειρος σέντερ τονίζει τι πρέπει να κάνει η κιτρινόμαυρη ομάδα για να φύγει από την αχαϊκή πρωτεύουσα με το ροζ φύλλο αγώνα και επισημαίνει ότι το πρόσφατο σερί νικών δεν παρασύρει την ομάδα.

«Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο αποκτά ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας μετά τις δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ, από την άποψη ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε τις εντολές των προπονητών. Ο Απόλλων θα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο εναντίον μας», δήλωσε ο 33χρονος σέντερ στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ.

Για το πού θα στηριχτεί ο Άρης για να κερδίσει στην Πάτρα είπε: «Το μυστικό είναι να μη μας παρασύρει ο ρυθμός του Απόλλωνα. Πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό μέσα από την άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Ο Σίμτσακ τονίζει ότι τα επιτυχή αποτελέσματα (ο Άρης μετρά τέσσερις σερί νίκες και συνολικά έξι στους τελευταίους οκτώ αγώνες του) δεν αποπροσανατολίζουν την ομάδα. «Παραμένουμε προσηλωμένοι και προσγειωμένοι, ο δρόμος είναι μακρύς ως το τέλος. Είναι ένας τομέας στον οποίο οι προπονητές μας στέκονται πολύ μετά τις πρόσφατες νίκες. Από την άλλη, έχουμε αποκτήσει τη σχετική εμπειρία μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες μέσα στον Νοέμβριο. Την έχουμε πατήσει ήδη μία φορά, δε χρειάζεται και δεύτερη», καταλήγει ο έμπειρος σέντερ του Άρη.

To Top