ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Όταν μπαίνω στο γήπεδο δεν θέλω να με κερδίζει κανένας!”

Ο Βασίλης Σίμτσακ έβγαλε για άλλο ένα παιχνίδι εγωισμό στο παρκέ, ήταν αυτός που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα του Άρη και μετά τον αγώνα είπε αυτό που αισθάνεται.

Ο έμπειρος σέντερ τόνισε αρχικά πως “πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει κινδύνους. Μπήκαμε αρκετά αγχωμένοι, στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαμε αρκετά ελεύθερα σουτ δεν τα εκμεταλλευτήκαμε και στην άμυνα δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο το αλλάξαμε αυτό, παίξαμε σκληρή άμυνα και κρατήσαμε την κηφισιά στους 25 πόντους, κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και κύλησε το παιχνίδι όπως πρέπει”.

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Ντομινίκ Γουότερς και επεσήμανε πως “είναι ένας παίκτης τον οποίο εμπιστεύομαστε πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικός σουτέρ μετά από πικ εν ρολ και τρίπλα. Σήμερα ήταν σε πολύ καλή μέρα και στα σουτ τριών πόντων και προσπαθήσαμε μέσα από σκριν να τον βοηθήσουμε ώστε να βρεθεί ελεύθερος”.

Σε ερώτηση για το αν περίμενε να βάλει η Κηφισιά τόσο δύσκολα στους κίτρινους απάντησε: “Ξέραμε ότι είναι μία σκληρή ομάδα που διαθέτει παίκτες ανταγωνιστικούς με δίψα για διάκριση. Το θέμα ήταν να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά γιατί οπως μας είχε πει και ο κόουτς, αυτά τα παιχνίδια τελειώνουν στο τελευταίο λεπτό”.

Για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο Ζηρίνειο σχολίασε: “Πρόκειται για έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, η Κηφισιά θα προσπαθήσει να στείλει ξανά τη σειρά στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε μία πρόσφατη ανάμνηση από το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο πήραμε μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα από την αρχή, να ανταποκριθούμε στο σκληρό παιχνίδι της Κηφισιάς και μέσα από την άμυνά μας να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά”.

Για την δική του απόδοση επεσήμανε: “Είναι θέμα εγωισμού, όταν μπαίνω στο γήπεδο δεν θέλω να με κερδίζει κανένας στις προσωπικές μονομαχίες. Η νίκη έρχεται πάντα μέσα από ομαδική δουλειά και προσπαθώ κι εγώ να κάνω ότι μπορώ για να συνεισφέρω”.

To Top