Σίσκος: «Φεύγω γεμάτος…»

Με την έκτη θέση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο, τρεις πολύ καλές κούρσες και ένα πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο πέτυχε στον προκριματικό και ισοφάρισε στον τελικό, ο Απόστολος Σίσκος έχει κάθε λόγο να φύγει χαμογελαστός από τη Ντόχα και το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο 19χρονος κολυμβητής, στη δεύτερη συμμετοχή του στη διοργάνωση, δικαίωσε όσους τον θεωρούν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και πλέον στρέφει το βλέμμα του στις μελλοντικές υποχρεώσεις του, που φυσικά περιλαμβάνουν και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, για τους οποίους έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από πέρυσι.

«Θα φύγω με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο με αυτά που έχω πετύχει εδώ πέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, Στέφανο Ζαφειριάδη, που πίστεψε σε μένα και στο χρόνο και τη θέση που θα έκανα.

Σήμερα έφυγε από την Ντόχα και ελπίζω να τον έκανα χαρούμενο και να του άνοιξα την όρεξη να δουλέψουμε παραπάνω και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Σίγουρα είναι διαφορετικά να έχεις τον προπονητή σου μαζί. Και οι υπόλοιποι προπονητές καλύπτουν αυτό το κενό, αλλά δεν είναι ποτέ το ίδιο, γιατί με τον άνθρωπο δουλεύεις και είσαι 24 ώρες το 24ωρο μαζί του.

Αλλά έχω μάθει να ανταπεξέρχομαι σε αυτές τις καταστάσεις και νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Χάρηκα πολύ την κούρσα, και για τον χρόνο και για την θέση.

Από την εκκίνηση μέχρι να τερματίσω είχα στο μυαλό μου να κυνηγήσω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις καθώς είναι ανοιχτή η κούρσα και όλα παίζονται. Είναι μεγάλη εμπειρία και μόνο να κερδίσω είχα από αυτό. Φεύγω γεμάτος και με όρεξη για περισσότερη δουλειά», δήλωσε ο Σίσκος

To Top