ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίτσας: “Αν κάποιος δεν βλέπει πως οι ακαδημίες του Άρη έχουν μέλλον, τότε δικό του πρόβλημα”

Ο προπονητής της Κ-17, Δημήτρης Σίτσας, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επόμενη μέρα στις ακαδημίες του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος πιστοποιεί μια δουλειά δυο-τριών χρόνων. Είναι παιδιά που δουλεύουν δυο-τρία χρόνια μαζί και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε την πρόοδο και να μπορούν να ανταποκριθούν απέναντι και σε ομάδες Α’ εθνικής και να βγουν και πρώτοι».

Για την προώθηση παιδιών και στην Α’ ομάδα: «Ανέβηκε από τη δική μας ομάδα ένα παιδί που προπονείται με τη μεγάλη ομάδα, ο Ηλίας Μπουλγουρίδης και είναι θετικό που και ο κ.Αναστόπουλος δίνει βάση στα παιδιά και τους έχει μαζί του, όπως τον Ανδρεάκο, τον Ιακωβίδη και τον Μαζουλουξή. Είναι σημαντικές εμπειρίες γι αυτούς».
Για τη νέα χρονιά: «Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δυνατή.  Έχουμε δημιουργήσει τον κορμό για τη νέα χρονιά. Μπορεί να παίζουν με μεγαλύτερους, αλλά θα είναι καλό για τους ίδιους».
Αν το πρωτάθλημα είναι μια απάντηση: «Δεν θα ήθελα να το πω σαν απάντηση. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας γι καλό των παιδιών που εμπιστεύονται τον Άρη και εμάς και έχουν στόχο να προωθηθούν στη πρώτη ομάδα. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος μας. Αν κάποιος δεν βλέπει πως οι ακαδημίες του Άρη έχουν μέλλον, τότε δικό του πρόβλημα».
Για την μεγάλη ομάδα: «Η ποιότητα των παικτών πέρσι με φέτος έχει μεγάλη διαφορά. Πέρσι έγινε μια ομάδα την τελευταία στιγμή, όπως και φέτος, αλλά οι επιλογές της φετινής διοίκησης ήταν άριστες. Η ομάδα έχει παίκτες Σούπερ Λιγκ. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η φετινή ομάδα με την περσινή έχουν μεγάλη διαφορά. Έγινε μια προσπάθεια με τον κ.Κάμπος αλλά δεν ήταν αρκετή. Φέτος είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και γι αυτό ήρθε και η άνοδος».
To Top