ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σίτσας: «Δεν έκρυψα ποτέ την αγάπη μου για τον Άρη, θα κάνω τα πάντα για να έρθω με Μπόκα, δεν χάνονται αυτά»

Ο Δημήτρης Σίτσας πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη και νυν της Α.Ε.Λ μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και μίλησε μεταξύ άλλων για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8 fm και στην εκπομπή Αθλητικό X-PRESS.

Για τον Αλέξη Κούγια είπε:

Έχουμε μια καλή συνεργασία, είναι μια χαρά άνθρωπος, έχει πολύ σωστά οργανωμένη την ομάδα με ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο, είναι πολύ οργανωμένη η Α.Ε.Λ και έχει ένα καταπληκτικό στάδιο που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα από άποψη ομορφιάς  και λειτουργικότητας.

Για την παρ’ ολίγον συνεργασία με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς τόνισε:

Όταν ήταν ο κ. Ζόραν στον Άρη εγώ ήμουν υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής, είναι ένας πάρα πολύ αξιόλογος προπονητής σίγουρα θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ.

Όσο για το αν τελείωσε άδοξα η συνεργασία του Μιλίνκοβιτς με τον Άρη είπε: Νομίζω πως ναι ούτως η άλλως το έδειξε η μετέπειτα πορεία της καριέρας του αφού είχε πολλές επιτυχίες.

Για την αγάπη του για τον Άρη είπε:

Ναι δεν την έκρυψα ποτέ την αγάπη μου για τον Άρη, δεν χάνω αγώνα για αγώνα της ομάδας.Βλέπω τα τελευταία χρόνια ότι στον σύλλογο βετεράνων αρχίζουν να έρχονται όλο και περισσότερα παιδιά και αυτό είναι καλό γιατί πρέπει να θυμόμαστε όλες τις γενιές που πέρασαν από τον Άρη. Νομίζω ότι είναι καλό τα παιδιά που σταματάνε την ενεργό δράση να ασχολούνται με τον σύλλογο βετεράνων γιατί υπάρχουν πολλές δραστηριότητες.

Για το πώς βλέπει τον σημερινό Άρη τόνισε:

Ο στόχος είναι ένας η ομάδα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει είναι σαφέστατο! Γίνανε καλές κινήσεις φέτος, αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την Β’ εθνική, γιατί είναι λίγο διαφορετικός ο χώρος της Football League από αυτόν της Super League, χρειάζεται άλλα δεδομένα, τα βάλανε κάτω οι διοικούντες και έκαναν τις κινήσεις που έπρεπε.

Νομίζω φέτος θα έχουμε μια ομάδα που μπορεί να μην παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά θα παίρνει αποτελέσματα. Χωρίς τους «αστέρες» που είχαμε πέρσι αλλά με παίκτες που δουλεύουν πολύ, ποδοσφαιριστές «εργαλεία» και παίκτες που τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω θα είναι μια ομάδα που αρμόζει στα δεδομένα της Β’ εθνικής.

Για το φιλικό με την Μπόκα και αν ήταν στο πρώτο είπε:

Ε φυσικά και ήμουν δεν χάνονται αυτά. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι και σε αυτό δεν θέλω να το χάσω με τίποτα, άμα βολέψουν και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα είμαι σίγουρα.

To Top