Σίτσας: “Ο Άρης θα ανέβει – Λύθηκαν τα προβλήματα στις ακαδημίες”

Ο προπονητής της Κ19 κ.Δημήτρης Σίτσας μίλησε για τη σημασία των ακαδημιών του Άρη και την προσπάθεια της πρώτης ομάδας να εξασφαλίσει το εισιτήριο της ανόδου.

Πιο αναλυτικά αυτά που είπε στο Yellow Radio:


Σε ερώτηση που του τέθηκε για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες: “Η πορεία των ακαδημιών είναι ίδια με της πρώτης ομάδας. Η φετινή χρονιά ήταν και είναι δύσκολη και όσο ήταν μπερδεμένα τα πράγματα στην πρώτη ομάδα, έτσι ηταν και στα τμήματα υποδομής. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.”

Σε ερώτηση για τις επιπτώσεις της επιλογής της Γ’εθνικής: “Χάθηκαν πολλά αξιόλογα παιδιά που ενώ αρχικά είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην προσπάθεια της Β’εθνικής, μετά δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν και αποχώρησαν. Έπρεπε να αλλάξουμε τα πλάνα μέσα σε λίγες μέρες.”

Για τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων και το αν υπάρχει από κάπου βοήθεια: “Και με τον κ.Κάλας συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, δεν έχει αλλάξει τίποτα από την αρχή της χρονιάς. Έχουν πλέον λυθεί τα προβλήματα στον ρουχισμό και σε άλλα θέματα που υπήρχαν, με προσωπική δουλειά του κ.Γράβαλου, κ.Ιωαννίδη, κ.Μιχαλόπουλου και κ.Παπαϊωάννου που μας βοήθησαν. Βοηθάει και ο ερασιτέχνης όσο μπορεί μιας και έχει πολλά τμήματα να ασχοληθεί.”

Για το πόσο πρέπει να κοιτάξει ο Άρης προς τις ακαδημίες: “Το παρελθόν έχει δείξει ότι τα τμήματα υποδομής έχουν βοηθήσει την πρώτη ομάδα, όχι μονο σαν στελέχωση από τους παίχτες, αλλά και από πωλήσεις που απέφεραν κέρδη. Μην ξεχνάτε ότι σαν σύλλογος έχουμε κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα με τις ακαδημίες. Σε αυτές πρέπει να κοιτάξει ο Άρης, ώστε να ξεκινήσει από κάπου και να εξασφαλίσει το μέλλον του.”

Σε ερώτηση για την περιπέτεια της Γ’εθνικής: “Ο Άρης το καλοκαίρι δεν ήταν έτοιμος για την Γ’, αλλά για την Β’ δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Αν υπήρχε η σωστή οργάνωση από την αρχή ο Άρης θα ήταν ήδη πρωταθλητής, πρόσθεσε αρχικά για να συνεχίσει: “Ο Άρης είναι η ομάδα που θα ανέβει και όσο για τον Πανσερραϊκό και την Καβάλα είναι δύο ίδιες ομάδες.”

Τέλος μίλησε για την διαφήμιση του Yellow Radio στις φανέλες των ακαδημιών:“Ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’αυτή την κίνηση, είναι πολύ σημαντικό που αναδεικνύετε τέτοια θέματα. Οι φανέλες είναι έτοιμες με αυτές θα αγωνίζονται τα παιδιά στα επόμενα παιχνίδια. Να θυμάστε ο Άρης δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα, ή μόνο το ποδόσφαιρο, ο Άρης είναι ενιαίος και είναι σημαντικό που το προσεγγίζεται εσείς έτσι σαν μέσο.”

To Top