Σίτσας στο PRESSARIS: “Πρέπει να σταθούμε όρθιοι για το καλό του Άρη”

Ο Δημήτρης Σίτσας είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός της Κ19 του Άρη.

Στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης των ακαδημιών για τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Σίτσας μίλησε στο PRESSARIS για τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, την συνεργασία του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη αλλά και την πρώτη ομαδα.

“Είναι ένα ξεκίνημα για όλους μας. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να μην αδικήσουμε κανένα παιδί και να έχουμε από εβδομάδα στο ρόστερ μας παιδιά που θα μπορέσουν μελλοντικά να βοηθήσουν τον Άρη. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά σιγά-σιγά μπορούμε να τις ξεπεράσουμε”.

Για την συνεργασία του με τον Δημήτρη ΚαλαΊτζίδη, είπε: ” Με τον κ. Καλαϊτζίδη θα έχουμε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία. Μας έδωσε κάποιες κατευθύνσεις πριν φύγει για το Πράβετς και περιμένουμε την επιστροφή του για να ξεκινήσουμε το πλάνο που έχουμε συμφωνήσει”.

Για τα όσα ειπώθηκαν για την δουλειά στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και προκάλεσαν την κόντρα μεταξύ Καλαϊτζίδη-Πασιαλή και Οικονομίδη, τόνισε: ” Ο κ. Καλαίτζίδης είχε την προσωπική του άποψη. Έκανε τις επιλογές του και κανείς δεν μπορεί να τον κατακρίνει γι αυτό.Έκρινε πως οι εκθέσεις που είχε στα χέρια του για τους παίκτες δεν τον ικανοποίησαν, οπότε προχωράμε στο πλάνο που έχει θέσει ο ίδιος”.

Για το μέλλον της πρώτης ομάδας, ανέφερε: “Σίγουρα εξαρτιόμαστε από το μέλλον της πρώτης ομάδας. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι και δίπλα στον σύλλογο για το καλό και μόνο του Άρη. Η περίοδος αυτή είναι δύσκολη όμως είμαστε ο Άρης και μπορούμε να βρούμε τον δρόμο μας”.

To Top