Σαββατόβραδο με… σύσκεψη για το άρθρο 99 για… 9 λόγους!

Σύσκεψη της ΠΑΕ Άρης έγινε χθες – αν και Σαββατόβραδο- για το άρθρο 99 σε ότι αφορά το άρθρο 99. Η υπόθεση “καίει” για… 9 λόγους, ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ απέτυχε στην τελευταία της αίτηση και δεν έχει προστασία πιστωτών.

Όπως είναι γνωστό, το θέμα του άρθρου 99 και το πώς θα πρέπει να δράσει ο Άρης απασχόλησε για πολλή ώρα και πολλούς ομιλητές τη γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης. Με δεδομένο, ότι στο τιμόνι της ΠΑΕ βρίσκεται πλέον η διοίκηση Σκόρδα, είναι βέβαιη και η αλλαγή ρότας στον τρόπο δράσης του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Με απλά λόγια, ο Άρης ετοιμάζεται να καταθέσει νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και δεν θα κάνει έφεση, επιλέγοντας την νομική οδό που πρότεινε ο Κώστας Παπαδόπουλος, με την προσδοκία της επιτυχίας. Για τον λόγο αυτό βρέθηκαν χθες οι άνθρωποι της ΠΑΕ με τον νομικό προκειμένου να καθορίσουν τον τρόπο δράσης. Συζήτησαν τα πάντα, αναφέρθηκαν όλα τα υπέρ και τα κατά της υπόθεσης και αναμένεται να καθοριστούν τα “επόμενα βήματα”.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι κίτρινοι έχουν ένα νέο πρόβλημα μια και τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας προχώρησαν νομικά σε βάρος του Άρη ζητώντας την επιβολή ποινών και την αφαίρεση βαθμών από τους κίτρινους!

Πρόκειται για τους Φατί, Ντίκο, Καστίγιο λόγω μην τήρησης των διακανονισμών που είχαν υπογράψει με την διοίκηση Ηλιάδη για την υπαγωγή στο άρθρο 99 και ο Σανκαρέ, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει για το «κούρεμα» του χρέους.

Για τις τέσσερις αυτές περιπτώσεις η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί στις 14 Ιανουαρίου, μαζί με τις άλλες πέντε που πήραν αναβολή, δηλαδή αυτές των Τόχα, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, Αραβίδη, Κοτταρίδη. 

Η υπόθεση του Κουλουχέρη έκλεισε με την καταβολή των 9.500 ευρώ από την περασμένη Τρίτη.

To Top