Σαββουλίδης: “Προπληρωμένα 300 εισιτήρια, τα υπόλοιπα από τα εκδοτήρια για τους φίλους του Άρη – Όλα θα πάνε καλά”

Την Κυριακή ο Άρης αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά, το ενδιαφέρον των φίλων του Άρη είναι μεγάλο από τις γύρω περιοχές.

“Εμείς εκδώσαμε 1.500 εισιτήρια για την κερκίδα, που θα φιλοξενήσουμε τους φίλους του Άρη και χωράει περίπου 4.000 κόσμο. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 ευρώ και προπληρώνονται. Ο Άρης πήρε μόνο 300 εισιτήρια κι αυτά προπληρώθηκαν” είπε ο πρόεδρος της ομάδας των Γιαννιτσών, Κώστας Σαββουλίδης, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και συμπλήρωσε ότι όσοι φίλοι του Άρη θέλουν να δουν το παιχνίδι, θα βρουν εισιτήρια στα εκδοτήρια.

“Ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Εμείς εδώ δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν. Να μην έρθουν να λύσουν τις διαφορές τους εδώ” είπε ο πρόεδρος των Γιαννιτσών, που συμπλήρωσε ότι εφόσον κερδίσει η ομάδα του, θα κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

“Αν κερδίσουμε τον Άρη, θα σωθούμε. Η ομάδα θα κερδίσει ψυχολογία. Να φανταστείτε ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έχουμε, είναι 23 χρονών. Οι πιο πολλοί είναι κάτω από 20. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα. Σε ότι αφορά την κορυφή, νομίζω ότι ο Πανσερραϊκός είναι το πρώτο φαβορί, είναι η καλύτερη ομάδα” είπε ο Σαβουλίδης, ο οποίος δήλωσε οπαδός του… Λεβαδειακού! Στα νιάτα του είχε παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα της Βοιωτίας!

Πηγή: thessports.gr

To Top