Σαλέμ: «Ο Άρης έβαλε μεγάλα σουτ»

Στην δυναμικότητα του Άρη στάθηκε ο Χακίμ Σαλέμ στην συνέντευξη τύπου. Ο νεαρός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του όμως όπως δήλωσε τα πολλά λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο έδωσαν την ευκαιρία στους κίτρινους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τελικά να πάρουν τη νίκη.

«Πριν από το παιχνίδι ξέραμε ότι ο Άρης είναι δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα του. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και ανέβασε αισθητά την απόδοσή του. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, όμως και εκεί υποπέσαμε σε κάποια λάθη ο Άρης έβαλε μεγάλα σουτ και δίκαια πήρε τη νίκη» ήταν το σχόλιο του 34χρονου κόουτς ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην οργάνωση της Γκαστέρα:

«Είμαστε από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ολλανδία. Ουσιαστικά είμαστε εμείς και άλλες πέντε ομάδες που προσπαθούν να κάνουν βήματα και εκτός συνόρων. Έχουμε ένα ωραίο γήπεδο και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω πως με εξέπληξε η παρουσία των φιλάθλων του Άρη που ήρθαν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας».

To Top