Σαλένγκα: “Νίμπουρκ και Άρης έχουν το προβάδισμα”

Το τρίτο δεκάλεπτο και η αλλαγή έδρας ήταν τα καθοριστικά σημεία για την ήττα της Ρουντούπις από τον Άρη, όπως επεσήμανε ο αρχηγός και εμπειρότερος παίκτης της λιθουανικής ομάδας, Νταϊνιους Σαλένγκα μετά τον χθεσινό αγώνα.

Ο Σαλένγκα τόνισε αρχικά πως “το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό, ειδικά για τον Άρη, που πέτυχε κρίσιμα καλάθια και πήρε διαφορά 10 πόντων. Δυσκολευτήκαμε να επιτεθούμε, αυτοί έβαλαν μεγάλα σουτ… Ήταν γενικώς ένα κλειστό παιχνίδι και γι’ αυτό η διαφορά των 10 πόντων που πήρε ο Άρης σε εκείνο το σημείο ήταν σημαντική. Ήταν πολύ δύσκολο μετά για μας να επιστρέψουμε”.

Ρωτήθηκε αν υπάρχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση και απάντησε πως “είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι, υπάρχουν έξι αγώνες, ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, αλλά η Νίμπουρκ και ο Άρης έχουν το προβάδισμα, γιατί είναι πολύ καλές ομάδες στις έδρες τους”.

Κατέληξε με την αναφορά του στο γήπεδο και την αλλαγή έδρας: “Είναι πάντα πιο ευχάριστο να παίζεις στην έδρα σου, εκεί που προπονείσαι, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό και να παίζουμε καλά και εδώ (στο Κάουνας). Είμαι χαρούμενος πάντως που ήρθε κόσμος να μας υποστηρίξει”.

To Top