Σαλιχάμιτζιτς για Λεβαντόβσκι: “Όταν φεύγεις, μην κλείνεις την πόρτα με τον πισινό σου”

Οι κατηγορίες που εκτόξευσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι προς το μέρος ανθρώπων της Μπάγερν δεν έμειναν αναπάντητες, με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να πετάει το γάντι στον Πολωνό επιθετικό αλλά και να στέλνει μήνυμα στον Τζουάν Λαπόρτα.

H Μπάγερν άναψε τελικά το πράσινο φως για τη μετακίνηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να καταλαγιάσει η κόντρα μεταξύ του ποδοσφαιριστή και ανθρώπων των Βαυαρών.

Αυτό έγινε αντιληπτό μέσω της επίθεσης που εξαπέλυσε ο 34χρονος Πολωνός κατά της πρώην ομάδας του, υποστηρίζοντας πως υπήρχαν άνθρωποι που διέρρεαν εσκεμμένα πως ήθελε να φύγει λόγω της επιθυμίας της ομάδας να πάρει τον Χάλαντ, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

Ωστόσο η δράση φέρνει αντίδραση και αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του “Λέβα, με τη συνέντευξή του στο ESPN να φέρνει άμεση τοποθέτηση από πλευράς Μπάγερν, με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, να περνάει στην αντεπίθεση με εξίσου δυναμικό τρόπο:

“Θα μιλήσουμε σίγουρα στον Λαπόρτα για τη συμπεριφορά του Λεβαντόβσκι, την επόμενη φορά που θα τον δούμε. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που είπε ο παίκτης.

Ο πατέρας μου, μου έλεγε πως όταν φεύγεις, δεν κλείνεις ποτέ την πόρτα με τον πισινό σου. Είναι σε καλό δρόμο για να το κάνει αυτό”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών.

To Top