ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σαλούστρος: «Αξίζουν εύσημα στον Καμπερίδη, συζητήσαμε το καλοκαίρι για τον Άρη αλλά…»

Ο Χρήστος Σαλούστρος, παίκτης του Περιστερίου που θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος διεθνής φόργουορντ στο Yellow Radio 101,7…

Για το σημερινό παιχνίδι: «Εμείς έχουμε εξασφαλίσει την έκτη θέση. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ήταν άλλα τα πλάνα και τα σχέδια μας όταν ξεκινούσε η χρονιά. Από την άλλη ο Άρης δεδομένης της κατάστασης, του πώς ξεκίνησε η χρονιά και πώς διαμορφώθηκε η ομάδα, είναι επιτυχία. Παρά τις απουσίες του Άρη νομίζω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα είναι και το τελευταίο της κανονικής διάρκειας».

Για την ομάδα του: «Με την έλευση του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχουμε αλλάξει, πάμε σε όλα τα ματς για την νίκη και με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟΚ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο».

Για τον Άρη: «Το ότι βρίσκεται στην οκτάδα και διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ πιστώνεται στους παίκτες και τον προπονητή. Ο Άρης είναι ένα τεράστιο σωματείο, το να παίζει στο Αλεξάνδρειο σου προκαλεί το πιο ωραίο συναίσθημα. Είναι μία ομάδα που αν αρθούν και τα ban μπορεί να έχει πολύ καλύτερο ρόστερ, πολύ καλύτερο μέλλον. Ακόμη και χωρίς τον κόσμο, μόνο η αύρα που βγάζει σε κάνει να νιώθεις ότι αν ξεκινήσει η κατηφόρα… δεν σταματάει.

Για τον Καμπερίδη: «Με τον Σάββα έχω άριστες σχέσεις, επικοινωνούμε και είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει να είναι στο κορυφαίο επίπεδο. Στον Άρη δεν είναι μόνο προπονητής, είναι τα πάντα. Του αξίζουν εύσημα από όλες τις απόψεις και από εκεί και πέρα οι καλοί δεν χάνονται. Ο Άρης φέτος έχει την δική του πινελιά, έχει δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν θα τις έπαιρναν αλλού, δεν θα τις έπαιρναν αν δεν ήταν ο Σάββας».

Για το αν μίλησε με τον Άρη το καλοκαίρι: «Δεν τέθηκε ζήτημα επίσημης πρότασης. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον Άρη, κάναμε μια συζήτηση με τον κόουτς αλλά είχα διετές κλειστό συμβόλαιο που κάποιοι δεν το ήξεραν».

Για το δικό του «αύριο»: «Το καλοκαίρι θα ναι μεγάλο, το συμβόλαιο μου τελειώνει. Εγώ περνάω πολύ καλά στην ομάδα. Με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Έχουμε χτίσει μία αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού».

 

To Top