ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαμόρα: “Τα κάνω όλα μόνος μου, τώρα ξέρω ποιο είναι το διεθνές επίπεδο”

Ο Άλβαρο Σαμόρα μιλώντας στην ισπανική έκδοση του ESPN αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη αλλά και στην κλήση της εθνικής ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων έχει τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 33 συμμετοχές με τον Άρη σχολιάζοντας: «Με βοηθάει πολύ τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στην ποδοσφαιρική μου ζωή, το γεγονός ότι τα κάνω όλα μόνος μου. Με έχει βοηθήσει και τώρα ξέρω ποιο είναι το διεθνές επίπεδο και το έχω συνηθίσει για τα καλά».

Με την άδεια που πήρε από τους κιτρινόμαυρους πήγε απευθείας στη χώρα του για να αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την Κόστα Ρίκα, λέγοντας: «Συναισθηματικά και ποδοσφαιρικά με βοήθησε γιατί ήθελα να έρθω στη χώρα μου, να δω την οικογένειά μου και να κερδίσω χρόνο εδώ, καθώς θα ήμουν ελεύθερος για μια εβδομάδα στην Ελλάδα και προτίμησα να έρθω νωρίτερα για να είμαι με τον προπονητή κι αυτό είναι μια μεγάλη βοήθεια», εξήγησε.

Τέλος για την κλήση του στην εθνική ομάδα τόνισε: «Ήρθα όπως πάντα με μεγάλη περηφάνια. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι (σ.σ. Ονδούρα) και είμαι περήφανος, που βρίσκομαι στη λίστα του προπονητή».

To Top