Σανδάλης: “Είμαστε ευγνώμονες στην ΠΑΕ Άρης για την στήριξη”

Ο πρόεδρος της “Λάμψης” Δημήτρης Σανδάλης μίλησε με αφορμή την συνεργασία με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την σημερινή μέρα και τι συμβολίζει:

Θέλει να αναδείξει το θέμα του παιδικού καρκίνου. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μας αφορά όλους. Δυστυχώς δεν βλέπει ηλικίες και δεν κάνει διακρίσεις σε ομάδα, σε χρώμα και σε ηλικία. Να σταθούμε δίπλα σε αυτούς και τους γονείς τους.

-Για την “Λάμψη”:

Η Λάμψη το 2007 με την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από την ΠΑΕ Άρης έκανε την ανακαίνιση στο ογκολογικό του ΑΧΕΠΑ το 2009. Ήταν μία δωρεά από την κ. Τσακίρη Αθανασία. Έγινε μία πλήρης ανακαίνιση. Ακόμη και σήμερα είναι στην ίδια κατάσταση με τη μέρα που έγιναν τα εγκαίνια. Η αρχική ανακαίνιση κόστισε γύρω στις 700.000 ευρώ. Τη χρονιά που πέρασε η Λάμψη έδωσε γύρω στις 50.000 ευρώ για ανακαινίσεις και επιδιορθώσεις. Όταν βελτιώσαμε τις εγκαταστάσεις έγιναν πολύ όμορφες και ευχάριστες κλινικές για τα παιδιά. Υπάρχει τηλεόραση και παιχνιδομηχανή.

-Για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Άρης το 2007:

Από τότε έγινε μεγάλη διαφορά. Είναι κάτι ξεχωριστό και όμορφο. Το λογότυπο του Συλλόγου μας θα είναι και πάλι στο μανίκι της ΠΑΕ Άρης φέτος.

-Για τον Άρη:

Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη. Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο ευγνώμονες είμαστε. Δεν έχουμε καμία κρατική επιχορήγηση. Στείλαμε γιατρούς στην Αμερική για να πάρουν τεχνογνωσίες για το παιδοογκολογικό. Έχει τεράστια σημασία η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Άρης για εμάς.

-Για τα τηλέφωνα επικοινωνίας:

Δεν μας ενδιαφέρει μόνο η οικονομική βοήθεια αλλά και η δωρεά μυελού των οστών και αιμοπεταλίων. Όποιος μπορεί ας αφιερώσει 10 λεπτά να δώσει λίγο από το σάλιο του. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2310 943396. Όλοι είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να αναδειχθούμε στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

To Top