Σανιά και Ν’Λουντούλου μετράνε τις… μέρες και μιλούν για το μέλλον τους στον Άρη

Σιντί Σανιά και Γκαέλ Ν΄ Λουντουλού περιμένουν τον Ιανουάριο, οπότε και θ΄ αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του Αρη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές μίλησαν στη Nova εκφράζοντας την μεγάλη τους επιθυμία  να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουν μπροστά στους οπαδούς της ομάδας (από τον Γενάρη και μετά) και να προσφέρουν.

Σανιά: «Βαριέμαι.»

-Δεν παίζεις εδώ και μήνες. Πως αισθάνεσαι;

« Βαριέμαι.»

-Τι σκέφτεσαι;

«Κοιτάξτε, είναι πολύ δύσκολο να προπονείσαι επί μήνες, να τα δίνεις όλα στις προπονήσεις και να μην έχεις δικαίωμα συμμετοχής. Είναι βαρετό, το αντιλαμβάνεστε».

-Θ΄ αντέξεις;

« Ε, τώρα περιμένω τέσσερις μήνες, στον έναν θα κάνω πίσω; Εχω υπομονή, τι άλλο μπορώ να κάνω;».

-Ο Πάουλο Κάμπος ήρθε, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έφυγε. Συγκρίσεις;

« Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζουν και κάποια πράγματα στην ομάδα. Εμένα και τον Γκαέλ δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να προπονούμαστε με την ομάδα και να μπορούμε να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο».

Ν΄ Λουντουλού: « Θέλω να παίξω για τον Αρη!»

-Πως είναι να είσαι τόσο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης;

« Ασφαλώς, δεν είναι καλό για μένα, όπως και για κανέναν ποδοσφαιριστή. Περιμένω πως και πώς να ενσωματωθώ στην ομάδα από τον Γενάρη, ώστε ν΄ αρχίσω να αισθάνομαι καλύτερα.»

-Σου πέρασαν από το μυαλό δεύτερες και τρίτες σκέψεις, περί αποχώρησης, από τη στιγμή που δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής;

« Όχι, τέτοιες σκέψεις δεν μου πέρασαν από το μυαλό, άλλωστε ήξερα την κατάσταση όταν ήρθα. Θέλω να παίξω για τον Αρη, σ΄ αυτό το στάδιο, μπροστά σ΄ αυτόν τον κόσμο και περιμένω.».

-Απ΄ ότι φαίνεται και ακούγεται η γνώμη του Πάουλο Κάμπος είναι πάρα πολύ καλή για σένα. Σου δίνει επιπλέον ώθηση αυτό το γεγονός, γνωρίζοντας πως ο προπονητής υπολογίζει πολύ στις ικανότητές σου;

« Καταρχήν, γνωρίζω εγώ τις δικές μου δυνατότητες και επομένως περιμένω να τις δείξω και να τις αναδείξω προς τα έξω. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο. Αυτό δείχνω και στον προπονητή μου, στις προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Αρη οι οποίοι όπου με συναντούν μου δείχνουν την αγάπη τους και με εμψυχώνουν να κρατηθώ ζωντανός, να περάσουν αυτοί οι μήνες, μέχρι ν΄ αρχίσω να παίζω».

 

To Top