Σανιά… παρόντος η προπόνηση, επέστρεψε ο Νικολόπουλος

Επιστροφή στα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν στο “Δασυγένιο” για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Παρότι έφτασε αργά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη και σήμερα πέρασε ιατρικές εξετάσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Σιντί Σανιά έδωσε το “παρών” στην σημερινή προπόνηση.

Ο Σενεγαλέζος παρότι κουρασμένος και επηρεασμένος από το ταξίδι έδειξε αρκετά ευδιάθετος, δείχνοντας στους παρευρισκόμενους κάποια καλά στοιχεία των δυνατοτήτων του.

Ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες ο Ορέστης Νικολόπουλος που ενσωματώθηκε άμεσα με την ομάδα και ακολούθησε δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα το πρόγραμμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Νέο πρόσωπο της σημερινής προπόνησης ο 24χρονος τερματοφύλακας, Πέτρος Μπαϊμάκης. Ο πρώην πορτιέρο του Αιγινακού προτάθηκε στον Άρη και δοκιμάζεται υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Δημήτρη Καρατζιοβαλή.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και σήμερα ο Μάριος Γκελής. Η ενσωμάτωση του νεαρού πορτιέρο στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μετατίθεται για αύριο, ώστε να έχει ξεπεαστεί πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο με προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση και πάλι στο “Δασυγένειο”.

To Top