Σανκαρέ: «Ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω… Τσιώλη»

Ο Άρης θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και στην Τρίπολη. Ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ δεν το… συζητάει, αφήνοντας στην άκρη την νίκη επί του Παναθηναϊκού και στοχεύοντας στο επόμενο «τρίποντο».

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε μία πολύτιμη νίκη για την συνέχεια. Άλλωστε δεν είχαμε πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες εντός έδρας. Πλέον όμως για να αποκτήσει αξία η νίκη μας πρέπει να έχει και την ανάλογη συνέχεια με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης» είπε ο αμυντικός του Άρη μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Για την παρουσία του Τσιώλη ως αντιπάλου είπε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε στο προηγούμενο εντός έδρας ματς τον Ολυμπιακό. Σίγουρα υπάρχει και η ιδιαιτερότητα της παρουσίας του κ. Τσιώλη στον πάγκο του αντιπάλου. Είναι δεδομένο ότι από την στιγμή που ήταν προπονητής στον Άρη μέχρι πριν από λίγο καιρό, γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί.
Ο Σανκαρέ μίλησε και για τον Πρόμπιερζ: «Έχουμε ένα νέο προπονητή στην ομάδα που έχει περάσει την φιλοσοφία του και οφείλουμε στην Τρίπολη να πάμε για τη νίκη. Έτσι θα δώσουμε και επιπλέον αξία στη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού».

Για το παιχνίδι της Τρίπολης παραδέχθηκε ότι: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι εξαρτάται από εμάς η εξέλιξή του και εφόσον κερδίσουμε θα έχουμε μπει πλέον στον δρόμο της επιτυχίας για το μίνιμουμ του στόχου που είναι η είσοδος στα πλέι-οφ»

 

 

 

To Top