Σανκαρέ: “Πικρή η γεύση”

O Χαλίφα Σανκαρέ μίλησε μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Άρη, αλλά και το πρώτο φετινό γκολ των κίτρινων…
Ο αμυντικός των κίτρινων μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:
 «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά δεν είμαι όσο θα ήθελα λόγω του αποτελέσματος και της ισοπαλίας. Πόσο μάλλον με την εμφάνιση που είχαμε, τις ευκαιρίες που κάναμε, η γεύση είναι πικρή» ενώ για την φάση του 1-1 είπε: «Όλη η φάση ήταν περίεργη, με τον Λεάλ να κρατάει την μπάλα και να σεντράρει ώστε να δίνει και χώρο στον Μπουντιμίρ ήταν μόνος του στην περιοχή, και με κεφαλιά σκόραρε».

Για την δική του μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2 στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα είπε: «Ο Νέτο μου έδωσε πάσα, σούταρα αμέσως και θεώρησα ότι θα ήταν γκολ. Αλλά τελικά η μπάλα δεν πήγε εκεί που ήθελα. Αυτή την στιγμή για πέντε εκατοστά, οι δηλώσεις θα ήταν τελείως διαφορετικές» ενώ πρόσθεσε για το γκολ του Εργοτέλη: «Ήταν το τελευταίο λεπτό, ήμασταν όλοι κουρασμένοι. Αλλά έπρεπε να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, οι κεντρικοί αμυντικοί να έχουν καλύτερα μαρκαρίσματα και να μην δεχθούμε το γκολ στο τέλος»

To Top