Σανσόν: “Πως να ξεχάσω την πρόκριση στη Σαραγόσα; Είχαμε σπουδαία ομάδα τότε!”

Ο Φελίπε Σανσόν έγινε και σήμερα… θέμα στην Ισπανία, καθώς η Χιρόνα αγωνίζεται στο Λα Ρομαρέδα! Ο Ισπανός ήταν μέλος της ομάδας του Άρη που είχε αποκλείσει την Σαραγόσα και οι συμπατριώτες του το ξαναθυμήθηκαν!

Σε συνέντευξη του στο “Vavel.com” ο Σανσόν αναφέρθηκε στην ιστορική πρόκριση του Άρη την περίοδο 2007-08.

“Πως μπορώ να το ξεχάσω; Τους αποκλείσαμε, είχα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι και στη ρεβάνς είχα ντυθεί για να μπω ως αλλαγή, αλλά ο προπονητής (Μπάγεβιτς) άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να βάλει τον Χαβίτο αντί για μένα και τελικά ο Χαβίτο σκόραρε το γκολ του αποκλεισμού της Σαραγόσα”, επεσήμανε ο Σανσόν που σήμερα επιστρέφει στο Λα Ρομαρέδα ως αντίπαλος:

“Είχαμε σπουδαία ομάδα τότε. Κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα και πιστέψαμε ότι μπορούμε να περάσουμε την Σαραγόσα που είχε καλούς παίκτες! Το κάναμε με το εκτός έδρας γκολ”.

Ο Σανσόν μίλησε και για το ξεκίνημα της καριέρας του στην Μασία της Μπαρτσελόνα, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του βήματα έχοντας παρέα τον Βαλντές, τον Ινιέστα, τον Ρέινα και τον Μέσι! “Είναι σίγουρα ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο καλός θα γινόταν”, είπε ο Σανσόν.

To Top