ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαντίκου: Δίνει… χρόνο ο Άρης, ρίχνει αρχικά το βάρος στην άμυνα

Αρκετές είναι οι θέσεις στην οποία ο Άρης σκοπεύει να ενισχυθεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, η οποία κι επίσημα ανοίγει αυλαία από αύριο.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανανέωσαν το συμβόλαιο του Χουλιάν Κουέστα, συμφώνησαν με τους Χατζισαφί-Σάκιτς για τα άκρα της άμυνας και ρίχνουν το βάρος στο κέντρο αυτής, εκεί όπου το πλάνο ενίσχυσης προβλέπει την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Ωστόσο, επαφές γίνονται και για τις υπόλοιπες θέσεις, από τη μέση και μπροστά. Ήδη με τον Χαβιέ Ματίγια υπήρξε νέα επαφή και κατάθεση πρότασης, ενώ έχει συμφωνήσει ο Μπερτόλιο που μαζί με τον Σάκιτς, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέσα στην εβδομάδα.

Όσον αφορά την επίθεση, το τελευταίο διάστημα έπαιξαν έντονα τα ονόματα των Αρμάντο Σαντίκου, Κριστιάν Λόπεζ και Μοχάμεντ Γιαταρά.

Ο μεγάλος στόχος του Άρη είναι ο διεθνής Αλβανός φορ, του οποίου το μέλλον ακόμα στην Λεβάντε δεν έχει ξεκαθαρίσει. Το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, οι “κιτρινόμαυροι” θα τον ήθελαν δανεικό με οψιόν αγοράς, ωστόσο για να γίνει αυτό ίσως χρειαστεί να ανανεώσει πρώτα με την Λεβάντε. Το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος “παίζει”, αλλά όχι με πολλές πιθανότητες, καθώς έκανε φέτος μία καλή χρονιά με την Μάλαγα στην 2η κατηγορία (13 γκολ) και στην Λεβάντε ελπίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τον ίδιο, ακόμα κι αν δεν υπολογίζεται για την φετινή χρονιά.

Ενδιαφέρον για τον Σαντίκου, εκτός του Άρη, έχει δείξει και η Μάλαγα, που δεν θα έλεγε “όχι” σε νέο δανεισμό του παίκτη από την Λεβάντε.

Ο Άρης ενδεχομένως να δώσει λίγο χρόνο στη συγκεκριμένη ιστορία, καθώς προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει τις ανοιχτές υποθέσεις σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

 

To Top