Σαντιό Μανέ: Ψηφίστηκε ως ο «παίκτης απογοήτευση» στην Μπουντεσλίγκα

Σε έρευνα του «Kicker» πολλοί ποδοσφαιριστές της Bundesliga επέλεξαν τον Σαντιό Μανέ ως τον παίκτη απογοήτευση της σεζόν!
Σχεδόν οι… μισοί παίκτες της Bundesliga έκαναν την ανασκοπήση της σεζόν 2022/23 σε έρευνα του Kicker και ψήφισαν τον Σαντιό Μανέ ως την «απογοήτευση της σεζόν» με «καθαρό» ποσοστό της τάξεως του 41,7%! Ο Σενεγαλέζος πραγματοποίησε μια ανεπιτυχή σεζόν στην Γερμανία.

Ο 31χρονος, που υπέγραψε έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λίβερπουλ θεωρήθηκε αρχικά ως… μεταγραφικό πραξικόπημα από τον τότε αθλητικό διευθυντή του συυλόγου Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ο οποίος έκτοτε απομακρύνθηκε. Αλλά δεν έφτασε ποτέ τις προσδοκίες. Έπαιξε μόνο τέσσερις ολόκληρους αγώνες της Μπουντεσλίγκα, παρόλο που έκανε συνολικά 38 εμφανίσεις για την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 12 γκολ.

Η θέση του Μανέ έγινε πολύ δύσκολη στους Βαυαρούς μετά από ένα επεισόδιο με τον Λιρόι Σανέ, στον οποίο επιτέθηκε σωματικά στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα του Champions League στη Μάντσεστερ Σίτι. Αποτέλεσμα; πρόστιμο, διακοπή και φήμες ότι θα αποχωρίσει μετά από μόλις μία σεζόν.

Ο Τζόσουα Κίμιχ πήρε τη δεύτερη θέση με μόλις 7,5%, με τους Μοντέστ (6,3%), Σανέ (3,6%) και Γκορέτσκα (3,2%) να συμπληρώνουν το «Top» 5.

To Top